Verificarea diplomelor de studii la angajare, obligatorie - propunere din PSD

| 08 oct, 15:40

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu propune verificarea obligatorie a diplomelor de studii la angajarea în funcții publice.

Recent, în presă au apărut unele informații conform cărora ministrul Economiei, Niculae Bădălău, ar fi încercat să o convingă pe Ecaterina Andronescu, în calitatea sa de președinte a Senatului Universității Politehnice București, să introducă diploma falsă a fostului director general de la Transelectrica, Marius-Dănut Carașol, în sistemul informatic al Universității Politehnice.

La solicitarea Realitatea de Călărași, Ecaterina Andronescu a comentat acest subiect.

„În momentul apariției acelor informații, eu l-am sunat pe Niculae Bădălău, în calitatea sa de ministru al Economiei, și i-am spus că acea diplomă nu a fost reală, și că este un fals, și să-și ia măsurile care se cuvin.

Deci EU l-am sunat pe domnul senator și pentru că am aflat că se ține Consiliul de Administrație al Transelectrica, condus de profesorul Mircea Coșea, l-am sunat și pe profesorul Coșea să-i confirm că acest document este un fals și nu a fost niciodată eliberată de Politehnică.", a declarat, la Călărași, Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu consideră necesară verificarea obligatorie a diplomelor de studii a persoanelor care acced în funcții publice, afirmând că bazele de date ale Universităților permit verificarea acestor documente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ