Veste bună! Bugetele ministerelor Educaţiei şi Economiei şi cel al Curţi de Conturi, suplimentate de Guvern

| 26 aug, 2014

Executivul a aprobat marţi hotărâri pentru suplimentarea bugetelor Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Economiei şi Curţii de Conturi pentru plata unor titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar.

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului MEN pe anul 2014 cu suma de 15.044 mii lei.

De asemenea, Executivul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Economiei pentru Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe acest an, cu suma de 429 mii lei.

Şi bugetul Curţii de Conturi a fost suplimentat pentru plata titlurilor executorii prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar.

Bugetul Curţii de Conturi, pe anul 2014, a fost suplimentat cu suma de 5.447 mii lei.

Toate aceste sume pentru plata titlurilor executorii provin din suma globală prevăzută cu această destinaţie în bugetul Ministerului Finanţelor Publice - 'Acţiuni generale'.

Tag-uri: buget, buget MEN, Guvern
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ