VESTE BUNĂ! Guvernul a anunţat scăderea TVA-ului

| 23 ian, 17:50

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Iași, că Guvernul ia în calcul reducerea, de la 1 ianuarie 2016, a cotei taxei pe valoare adăugată, fie la nivel general, cu unul sau două procente, fie pe anumite categorii de produse.

'Va trebui să luăm o decizie de politică fiscală dacă mergem cu o reducere la toată lumea, de la 24% să vedem cu cât putem să o ducem în jos, cu un procent, cu două, sau dacă mergem pe păstrarea nivelului general de 25% și mergem până la 9% pentru anumite categorii de produse cum am făcut pentru pâine sau cum am procedat de la 1 ianuarie 2015 pentru turism, pentru pachetele all-inclusive', a afirmat Ponta.

El a dat asigurări, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Iași, că Guvernul va menține la 16% cota unică de impozitare atât în 2015, cât și în 2016. De asemenea, premierul a afirmat că actuala cotă redusă la contribuția de asigurări sociale va fi menținută până în 2016 și că Guvernul va implementa, din acest an, legislația privind scutirea de impozit pentru profitul reinvestit.

Replică FULGERĂTOARE a lui Ponta pentru Iohannis, după ce acesta a spus că își dorește un alt Guvern

Tag-uri: TVA, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ