Veste BUNĂ pentru Elena Udrea! Decizia care îi poate alina suferinţa

| 03 mar, 15:29

Arestul Poliției Capitalei este în plin proces de renovare, după ce Elena Udrea a criticat, de la tribuna Parlamentului, condițiile din spatele gratiilor. Poliția s-a conformat, astfel că s-a trecut la văruirea Arestului, la schimbarea mobilierului, ba chiar la ferestre au fost puse perdele noi, relatează libertatea.ro.

Ce nu a reușit Curtea Europeană a Drepturilor Omului – care tot condamnă România pentru condițiile de detenție – a făcut Elena Udrea printr-un discurs de la tribuna Parlamentului.

”WC-ul era de tip turcesc, fără uşă, dar dotat cu un duş pe care să îl folosim când trăgeam apa. În el puneam, când nu-l folosea nimeni, un PET, ca să nu vină şobolanii. Pereţii erau scorojiţi, geamul nu se închidea şi era mereu curent”, a spus Elena Udrea în Parlament, atunci când colegii săi au avizat ultima cerere de arestare formulată de DNA.

Poliția s-a conformat imediat, astfel că s-a trecut la văruit, schimbat tocuri de uși și ferestre, renovat toalete. Ba chiar, a început să fie schimbat mobilierul, iar ferestrele au, mai nou, chiar și perdele.

Citeşte şi: Adevărul a ieşit la iveală. De ce vrea KOVESI capul lui UDREA

Nu s-a început, însă, cu celulele de detenție, ci cu încăperile în care persoanele arestate primesc vizite. Astfel, acestea sunt dotate acum cu scaune și birouri noi, iar izul până mai ieri pestilential a devenit respirabil. Poliția nu a avut bani de o firmă private, astfel că lucrările de igienizare și renovare sunt făcute de angajați ai instituției.

Pe de altă parte, Poliția Capitalei a respins cererea Elenei Udrea, care dorea să își renoveze celula din banii ei. Legislația în vigoare interzice persoanelor private de libertate să facă sponsorizări către unitățile în care sunt deținute.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri BOMBĂ în dosarul Gala Bute! Ce făcea Elena Udrea cu SFINŢENIE în fiecare zi

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ