Veste bună pentru fanii lui Mircea Cărtărescu

| 22 noi, 2014

Mircea Cărtărescu a lansat volumul "Fata de la marginea vieţii. Povestiri alese" la Târgul Gaudeamus. Scriitorul speră ca textele pe care le-a selectat în carte să se simtă bine între ele şi să ajungă chiar să "fermenteze".

Acesta a explicat că "Fata de la marginea vieţii. Povestiri alese" este o selecţie de texte care deja au fost publicate în volume anterioare, dar că îşi doreşte ca cititorii săi să "consume" aceste povestiri în contextul acestei noi cărţi.

"Sper ca ele să fie la înălţimea dumneavoastră şi sper să nu vă pară rău după bani", a glumit Cărtărescu.

El s-a adresat publicului care a umplut scările de intrare în Pavilionul Central Romexpo, în dreptul standului Humanitas.

"Mă simt puţin ilegitim în faţa dumneavoastră", a spus Cărtărescu, referindu-se la faptul că anterior au avut loc la standul editurii lansări ale unor volume ce au ca temă istoria recentă iar printre vorbitori s-au numărat Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu.

"Eu nu vă aduc o carte nouă, ci o carte cu texte pe care le-am mai publicat", a spus el.

Volumul de peste 200 de pagini semnat de Cărtărescu include texte precum "A patra inimă", "Nabokov la Braşov", "Bucureştiul meu", "Diavolul de hârtie" şi "Zaraza".

Târgul de Carte Gaudeamus se desfăşoară în Pavilionul Central Romexpo până duminică. Potrivit organizatorilor, târgul a avut până vineri 42.000 de vizitatori.

Citeşte şi: Cum a reacționat Mircea Cărtărescu la victoria lui Iohannis. Mesajul său plin de EMOȚIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
alia
Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare va rog sa ma contactati pe email [email protected], cu textul: Info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ