Veste bună pentru români. Salariul minim CREŞTE cu 8% la începutul anului 2015

| 05 oct, 2014

Salariul minim pe economie creşte cu peste 8 la sută de la începutul anului viitor. Adică cel mai mic salariu brut va fi de 975 de lei. În bani, creşterea medie va fi de 75 de lei.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat în exclusivitate pentru România TV că această majorare va fi aplicată chiar de la 1 ianuarie 2015. 

Nu este singura majorare din 2015 a salariului minim. La jumătatea anului, în luna iulie, va avea loc  încă o majorare a salariului minim, astfel încât acesta va depăşi 1.000 de lei. Majorarea progresivă va continua, iar, potrivit unei prognoze, salariul minim va ajunge la 1.200 de lei până la finele anului 2016.

Odată cu aceste majorări, vor creşte şi amnezile, deoarece ele se calculează pe baza salariului minim. Un punct de amendă reprezintă 10% din valoarea salariului minim pe economie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
chelu
LUNGESTEMI DOAMNE BOALA, ESTE UN PROVERB BATRANESC. DE CE IN 2015, 2016, SI DACA NE MAI GANDIM, POATE IN 2020 DACA-I MAI ALEGEM PE PSD+UNPR+PC, NICI NU O SA MAI PLECAM DE ACASA SA ASTEPTAM POSTASUL CU TOLBA CU BANI!
IAR LA COTROCENI UN KING JONG-UN, TARA O SA MEARGA BRICI !
VAI DE NOI, TOT COADA EUROPEI VOM RAMANE, IAR BOSII SE VOR INBOGATII, IAR NOI VOM TRAGE NADEJDE !
VOTATI cu incredere KING JONG-UN !
05 oct, 2014
cristina
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ