Veste BUNĂ pentru românii care zboară cu Wizz Air

| 28 ian, 2014

Wizz Air va permite pasagerilor folosirea dispozitivelor electronice portabile (DEP), precum telefoanele mobile, eBook-uri sau tablete PC, pe toate zborurile companiei.

Noile reguli pentru utilizarea DEP la bordul aeronavelor au fost emise de către EASA - Agenția Europeană de Siguranță a Aviației şi adoptate de către Autoritatea de Aviaţie Civilă din Ungaria. În conformitate cu acestea, Wizz Air va permite utilizarea acestor dispozitive în modul de funcţionare zbor, în orice fază a zborului, informează incomemagazine.ro.

Pasagerii sunt rugaţi să îşi scoată căştile atunci când sunt anunţate aspecte legate de siguranţa la bord şi să închidă dispozitivele electronice atunci când echipajul nu poate confirma că funcţionarea acestora în modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare în timpul zborului. Dispozitivele electronice mari care ar putea cauza răniri, precum laptop-urile, vor trebui depozitate în timpul decolării şi aterizării.

Daniel de Carvalho, Wizz Air, a declarat: “Dispozitivele electronice portabile, Ebook-urile, tabletele PC sau telefoanele mobile, sunt o parte importantă a vieţii noastre cotidiene, iar noile reguli referitoare la utilizarea acestora în timpul zborului au fost emise de către EASA şi adoptate de autoritatea din Ungaria (CAA). Ne face plăcere să permitem celor peste 13 milioane de pasageri anual să îşi folosească gadget-urile atunci când zboară cu Wizz Air. În conformitate cu noile reguli, pasagerii trebuie să se asigure cu aceste dispozitive funcţionează în modul zbor din momentul în care uşile aeronavei s-au închis şi până la debarcare. Încurajăm pasagerii să îşi aducă cu ei dispozitivele favorite şi să citească o carte sau să privească un film atunci când zboară la tarife reduse, în timp ce echipajul nostru le asigură confortul necesar până la destinaţie”.

Tag-uri: gadgeturi, Wizz Air, zbor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ