Veste bună pentru şoferi. Avocatul poporului: Ridicarea maşinilor este ILEGALĂ

| 15 apr, 10:39

Ridicarea maşinilor parcate pe spatiul public nu este legală! Avocatul Poporului susţine că doar Guvernul poate stabili sancţiuni legate de circulaţia pe drumurile publice, şi nu Consiliile Locale. În acest sens, el a sesizat Instanţa Supremă cu privire la amenzile impuse de autorităţile locale conducătorilor auto.

Dacă instanța supremă va da dreptate Avocatului Poporului, atunci nicio instanță din țară nu va mai avea voie să ridice mașinile parcate pe spațiul public.

Avocatul Popirului arată, în sesizarea depusă la Instanța Supremă, că domeniul rutier este reglementat prin Codul rutier, iar consiliile locale și primăriile nu au dreptul de a sancționa în acest domeniu.

Avocatul Poporului mai arată că toți românii care au dat bani grei pentru a-și recupera mașinile de la hingherii auto vor putea să-și ceară banii în instanță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ