Veste DURĂ pentru Pinalti! Ce se întâmplă cu primarul din Piatra Neamţ

| 20 feb, 23:21

Gheorghe Ștefan, zis şi Pinalti, a suferit un infarct în spatele gratiilor şi are un început de leucemie. Starea sa de sănătate nu i-a convins însă pe judecători să-l elibere. Primarul suspendat din Piatra Neamţ este de patru luni în arestul Poliţiei Capitalei, fiind acuzat de fapte de corupție în Dosarul Microsoft

"Domnul Gheorghe Ştefan a ajuns la disperare. Are o formă incipientă de leucemie, a făcut un pre-infarct la arest, are un adenom de prostată, a suferit o intervenţie pe coloană, un complex de boli care crează o situaţie deosebită şi nici nu mai putea vorbi", a declarat Pavel Abraham, avocatul lui Gheorghe Ştefan.

Magistrații de la ÎCCJ au respins contestația lui Pinalti față de arestul preventiv, astfel că fostul primar de Piatra Neamț rămâne după gratii.

"Propunerea nu e motivată aşa cum cere legea, cu multe greşeli şi argumente repetate încât să fie volum mult. Sunt presiuni enorme, duşmănii, ameninţări", a mai spus Pavel Abraham.

Citeşte şi: Dorin Cocoş A CEDAT! Ce le-a spus anchetatorilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 08:52
El Condor
Autoprorocire
Ce spunea "pinalti" cand era beat, la inceputul "ascensiunii" : "m . U.E. ; m. U.E." ? Intrebare de baraj : Cine a luat - 0 ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ