VESTE INCREDIBILĂ: Lovitură de teatru în cazul copilotului care a UCIS 149 de oameni

| 29 mar, 14:53

Conform unor informaţii apărute în presa germană şi preluate de Daily Mirror, Katharin Goldbach, iubita copilotului care a provocat tragedia din Alpi, le-ar fi spus elevilor de la şcoala unde preda că "va fi mamă".

Potrivit sursei citate de Daily Mirror, invatatoarea Katharin Goldbach a plecat din Germania chiar dupa producerea tragediei in care au fost ucisi 150 de oameni, crezand ca logodnicul sau a fost una dintre victime. Conform Bild, abia apoi a aflat ca el a fost autorul uciderii in masa.

Conform unor informatii neverificate, se spune ca femeia le-ar fi spus elevilor din Gesamtschule, in apropiere de Dusseldorf, unde a fost angajata in urma cu ceva vreme, ca "urmeaza sa fie mama".

Katharin era fericita sa anunte acest lucru si abia astepta sa-si inceapa noua viata in calitate de parinte. Ba mai mult decat atat, planuia chiar sa se marite cu Andreas Lubitz. Si, chiar daca isi faceau planuri impreuna, se stia ca acest cuplu avusese o relatie foarte agitata in ultimii 7 ani, iar Andreas avusese chiar o relatie cu o alta femeie, recent.

Citeşte şi: Noi informaţii în ancheta prăbuşirii aeronavei A320 Germanwings. DETALII şocante ies la iveală

Acum, femeia este in stare de soc dupa ce a aflat ce a facut copilotul si, mai mult decat atat, ii va purta copilul care va fi intotdeauna apasat de faptele tatalui sau.

In urma cu sase ani, cand se forma pentru a deveni pilot, Andreas Lubitz a suferit de o depresie grava, a dezvaluit cotidianul Bild, pe baza documentelor oficiale la care a avut acces. Pilotul, originar din oraselul Montabaur, in vestul Germaniei, era urmarit "medical periodic" de atunci, potrivit cotidianului. Bild subliniaza ca aceste informatii au fost transmise de Lufthansa autoritatii germane de supervizare a transportului aerian (Luftfahrtbundesamt, LBA).

Catastrofa a provocat moartea a 75 de germani, dintre care patru aveau dubla nationalitate, si 52 de spanioli, dintre care patru cu dubla nationalitate, potrivit unui bilant al Ministerului german de Externe.

Vineri, la Montabaur, in landul Rhenania-Palatinat de la frontiera cu Franta, casa in care locuiesc parintii copilotului si unde si el locuia uneori, se afla sub protectia politiei.

Citeşte şi: TERIFIANT! "Pentru numele lui Dumnezeu, deschide uşa". ULTIMELE MOMENTE înainte de prăbuşirea avionului Germanwings

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ