Veste ŞOC de la PRO TV: ce urmează după concedieri

| 02 iun, 2014

Surpriză plăcută pentru zeci de persoane care au fost scoase cu bodyguarzii din sediul PRO TV în „vinerea neagră”. Mulți dintre cei care lucrau pe două firme care prestau servicii pentru Grupul PRO au fost reangajați pe PRO TV S.A., informează reportervirtual.ro.

Potrivit surselor noastre este vorba despre 30 – 40 de persoane, din diferite departamente, care au fost reîncadrate cu același salariu, iar unii pe bani chiar mai mulți.

Reamintim că în „vinerea neagră”, PRO TV a rupt contractele de prestări servicii cu două firme, FilmLance Agency 2000 și Business Personal Company, pe care zeci de oameni lucrau de ani de zile în sediul PRO TV și pentru PRO TV. Atunci, modul brutal în care au fost făcute disponibilizările au generat un scandal la care angajații au chemat și Poliția prin apeluri la 112. Atunci, oamenilor nu li s-a dat nicio explicație, li s-au sigilat computerele și au fost „invitați”, cu bodyguarzii, să iasă din clădire. Celor care au refuzat li s-a pus în vedere că „se află pe o proprietate privată”!

Totuși, printre cei reangajați acum nu se află și cei de la Departamentul de PR, care au supărat conducerea PRO TV prin faptul că s-au implicat, cu câteva zile înainte, în promovarea filmului „#selfie”, regizat de noua iubită a lui Adrian Sârbu.

Printre cei reangajați se află și Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, de la Poveștiri Adevărate (Acasă TV), care a trecut la emisiunea lui Măruță. La fel, Damiana Păun, fost reporter la Poveștiri Adevărate. Producătorul aceleiași emisiuni dispărute de pe Acasă TV, Silviu Calangiu, a fost reangajat ca producător la Știrile ProTV.

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ