VESTE TRISTĂ. SIMONA HALEP s-a retras definitiv de la China Open

| 02 oct, 2014

Simona Halep s-a retras din Openul Chinei, sportiva noastra acuzand o accidentare la coapsa stanga. Astfel, desi trebuia sa joace impotriva Anei Ivanovici in sferturile de finala de la Beijing, numarul doi mondial va reveni in tara pentru un control medical de urgenta.

Simona Halep a anunţat că abandonează turneul China Open, în urma accidentării suferite în optimile competiţiei. Jucătoarea de tenis va veni în România pentru un RMN, potrivit gsp.ro. După ce a anunţat că se retrage de pe tabloul de dublu, acolo unde făcea echipă cu Raluca Olaru, Simona Halep a ales să abandoneze şi turneul de simplu.

Simona Halep a învins-o joi cu greu pe jucătoarea din Germania Andrea Petkovici (17 WTA), cu scorul de  7-6 (7-4), 5-7, 7-6 (7-1).  Jucătoare noastră a acuzat probleme medicale în setul secund, cedând 5 gameuri consecutive, după ce a condus cu 2-0.

Simona Halep a avut probleme la deplasarea în teren. Jucătoarea de tenis română trebuia să o întâlnească în sferturile de finală pe Ana Ivanovici, poziţia 9 în lume.

E a doua oară în acest sezon când Simona se retrage după o victorie, precedentul caz fiind la Roma, după victoria cu Madison Keys.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ