Viaţa bate filmul. Ce a aflat o femeie după ce şi-a găsit mama naturală întrece orice imaginaţie

| 07 aug, 2014

O femeie din Brazilia care a plecat în căutarea mamei sale naturale a avut parte de şocul vieţii sale. După ce a găsit-o, a descoperit cu stupoare că era căsătorită cu fratele ei.

Adriana, 39 de ani şi soţul ei în vârstă de 37 ani sunt împreună de 7 ani şi au o fetiţă de şase ani. Cuplul brazilian şi-a petrecut întreaga viaţă încercând să-şi găsească mamele naturale, amândouă numite Maria. Atât ea cât şi el au fost abandonaţi pe când erau doar nişte bebeluşi.

Desigur, niciunul nu îşi imagina, până acum o săptămână, că femeia pe care o căutau de o viaţă era aceeaşi. Vânzătoare de cosmetice, Adriana, nu îşi mai văzuse mama de la un an, de când aceasta a părăsit-o, lăsând-o în grija tatălui. Soţul, Leandro, a aflat la 8 ani că mama care l-a crescut nu era mama sa naturală.

În momentul în care femeia a găsit-o într-un final pe mama sa naturală, aceasta i-a povestit că mai are un fiu pe care l-a abandonat, pe nume Leandro, ulterior adevărul zguduitor ieşind la iveală, era vorba chiar despre soţul său. La aflarea veştii cutremurătoare, Adriana a spus printre lacrimi: "Acum îmi e frică să merg acasă să aflu că Leandro nu mă mai vrea. Îl iubesc atât de mult".

Cei doi au decis să rămână împreună, în pofida acestei poveşti desprinse dintr-o telenovelă. "Numai Dumnezeu ne poate despărţi. Dumnezeu a vrut ca lucrurile să stea aşa. Normal că totul ar fi fost diferit dacă ştiam dinainte, dar n-am avut habar şi ne-am îndrăgostit", a spus femeia, citată de DailyMail.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ