Vicepreședintele UNPR Șerban Mihăilescu, despre o posibilă alianță la alegerile locale: Principala opțiune rămâne PSD

| 06 aug, 12:52

Vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Șerban Mihăilescu, consideră că formațiunea politică pe care o reprezintă ar putea realiza, la alegerile locale de anul viitor, o alianță cu social-democrații. El a declarat  că, deși nu a fost luată nicio decizie, Partidul Social Democrat (PSD) reprezintă 'principala opțiune'.

'Vom fi deschiși la orice colaborare, dar la noi întotdeauna principala opțiune rămâne PSD. Rămânem un partid pentru România, așa cum am spus-o de mai mult timp. Mesajul nostru este foarte clar că dorim stabilitate politică. Nu vom dărâma niciodată niciun fel de guvern și ne vom îndeplini acest obiectiv', a afirmat Mihăilescu.

El a subliniat că UNPR duce o politică de creștere a numărului de membri, astfel încât la alegerile viitoare să fie o forță politică majoră.

'Apreciez în mod deosebit programul de un milion de membri, care efectiv a dus la o îmbunătățire a activității în cadrul tuturor organizațiilor locale ale UNPR pentru a aduce din ce în ce mai mulți membri', a adăugat Mihăilescu.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: UNPR invită toate partidele la discuţii pe Codul Fiscal înainte de sesiunea parlamentară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 15:05
Palada Pufulete
Miky Spaga dixit..
Miki Mouse Ponta are chitcaitul din ce in ce mai sters..
progres pentru Romania?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ