Vicepremierul Dragnea: Roşia Montană este un proiect pentru oameni politici curajoşi

| 12 sep, 2013

Liviu Dragnea a declarat că Roşia Montană este un proiect pentru oameni politici curajoşi şi nu pentru cei care vor să îl utilizează într-o aşa-zisă campanie electorală.

"O spun cu toată sinceritatea, chiar dacă unii s-ar putea supăra. Acestă este un proiect pentru oameni politici curajoşi, nu pentru oameni politici care vor să folosească acest mare proiect şi această mare oportunitate într-o aşa-zisă campanie electorală. Sunt prea puţini oameni care înţeleg, care ştiu de fapt despre ce e vorba acolo, câte miliarde ar putea câştiga România şi trebuie analizat cu maximă seriozitate care ar fi riscurile de mediu", a afirmat Liviu Dragnea.

Conform acestuia, proiectul Roşia Montană este mult prea important. "Despre Roşia Montană trebuie discutate foarte serios câteva lucruri pentru că astea sunt importante: dacă el este oportun pentru această ţară, câţi bani câştigă România şi dacă într-adevăr există sau nu probleme de mediu care pot fi rezolvate sau nu. Dar răspunsul la aceste întrebări nu se dă în stradă", a afirmat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ