Vicepremierul Gabriel Oprea, convocat la Cotroceni de Klaus Iohannis

| 26 aug, 14:50

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu vicepremierul Gabriel Oprea la Palatul Cotroceni, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Vicepremierul Gabriel Oprea a stat aproximativ 15 minute la Palatul Cotroceni, iar tema principală de discuţie ar fi fost noul Cod Fiscal retrimis pentru reexaminare Parlamentului de către Klaus Iohannis.

După întâlnirea-fulger pe care au avut-o cei doi lideri politici, Gabriel Oprea a plecat în secret, ieşind pe o poartă diferită faţă de cea pe care intrase, din dorinţa de a evita atenţia presei, potrivit România TV.

Șeful statului s-a întâlnit și săptămâna trecută cu vicepremierul Gabriel Oprea, înainte de întâlnirea liderilor partidelor parlamentare pe tema Codului fiscal.

De asemenea, el a avut o întrevedere și cu premierul Victor Ponta despre prioritățile legislative ale sesiunii de toamnă.
Joi, liderii formațiunilor parlamentare vor avea discuții politice pe marginea Codului fiscal, trimis Parlamentului spre reexaminare de președintele Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ