Vicepreşedintele AVAS Stan Popa, audiat la DNA

| 10 dec, 2014

Stan Popa, vicepreşedinte al AVAS, este audiat miercuri la sediul DNA în dosarul în care a fost pus sub acuzare pentru corupţie preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Titu Bojin, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au declarat, pentru AGERPRES, că Stan Popa ar urma să fie şi el pus sub acuzare în acest dosar de către procurorii anticorupţie.

Procurorii DNA au efectuat miercuri dimineaţa percheziţii la sediile Consiliului Judeţean Timiş, Administraţiei Bazinale de Apă Banat, Direcţiei de Drumuri şi Poduri, la 17 primării şi la alte instituţii publice din judeţ, precum şi la CFR Călători.

Titu Bojin este acuzat de procurorii DNA de direcţionarea unor alocări bugetare către unităţi administrativ-teritoriale din judeţ în vederea finanţării contractelor în derulare cu o firmă 'de casă', respectiv SC Ecomet West SRL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ