Victor Ciutacu are un mesaj AMAR pentru Radu Mazăre

| 18 mar, 19:12

Jurnalistul Victor Ciutacu îi atrage atenţia într-un post pe Facebook lui Radu Mazăre despre cea mai recentă ieşire a primarului Constanţei la adresa unei colege din mass-media.

"În final, am și un mesaj, lung și amar, pentru amicul meu Mazăre. Radule, am făcut emisiuni mișto împreună, am fost în cluburi împreună. Ne-am respectat întotdeauna și, într-un moment greu pentru mine, nici nu știu dacă îți mai amintești, mi-ai făcut o propunere interesantă și neașteptată. N-a mai fost nevoie, din fericire pentru amândoi, să-ți răspund la ea. Dar n-am uitat momentul.

M-am trezit azi dimineață și am citit bucuros alerta că vei fi cercetat în stare de libertate. Dar m-am amărât când te-am văzut luând-o la goană pe colega mea Cătălina Hopârteanu. Știu, ești sensibil la Elan, dar acuzațiile din dosar se referă taman la o presupusă șpagă pe care ți-ar fi dat-o. Te cred că ești tracasat, speriat și sfârșit, dar m-a mâhnit reacția ta.

Citeşte şi:  Radu Mazăre: Consider că sunt o țintă, un trofeu. M-am săturat să stau cu geanta la ușă

Nu tot Universul conspiră împotriva ta și a lui Elan și nu stăm toți, la Romania TV, un post care (cu bunele și relele lui) te-a sprijinit când alții săreau cu picioarele pe tine, cu urechea ciulită să ne spună Sebi ce să te întrebăm pe tine. Ai fost și tu ziarist. Și ai avut coaie. Între altele, d-asta ai și răzbit în politică și, mai ales, în viață. Tocmai având în vedere trecutul tău profesional, puteai să te abții, să nu răspunzi, să negi, s-o dai cotită.

Găseai tu o variantă infinit mai bună decât să sari ca pizda-n bordură. Data trecută când ai fost eliberat, am fost printre primii care te-au sunat să te felicite și să te îmbărbăteze. Aș fi vrut s-o fac și astăzi, dar m-am abținut. Pentru că nu mi-ar fi și nu ți-ar fi plăcut ceea ce ai fi auzit", subliniază Victor Ciutacu.

Citeşte şi:  Victor Ciutacu, despre atacul lui Băsescu la adresa unui jurnalist: E același DERBEDEU egal cu el însuși

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ