Victor Ciutacu o DESFIINŢEAZĂ pe fosta purtătoarea de cuvânt de la Cotroceni: Balamucu' de câini e deja poezie!

| 28 apr, 21:14

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a comentat pe pagina sa de Facebook o afirmaţie  cel puţin bizară a fostei purtătoare de cuvânt de la Cotroceni: "Balamucu' de câini e deja poezie!"

"Patru luni de zile, în republică, a funcționat (și a fost plătită) ca purtător de cuvânt al președintelui o bizară care, după destituire, anunță cu mândrie că nu s-a mai uitat de 8 (opt) ani la televizor. Balamucu' de câini e deja poezie!", a scris Victor Ciutacu pe FB.

 

Care a fost mesajul de la care a pornit reacţia jurnalistului

"Am fost la țară, la un unchi de-al tatei", îmi povestește un prieten. "Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce ? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite." Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu : "fără televizor" și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?, a punctat fosta purtătoare de cuvant, Tatiana Niculescu Bran.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 14:35
Borland
Am auzit si eu despre doamna fosta... nu am ce sa spun despre ea, din moment ce nu a iesit in evidenta. Poate ca e o fiinta discreta, lucru de apreciat in chilotzaraia asta infecta care se numeste politica romaneasca. Ce spune ea, insa, despre televizor si indemnul ei de a inlocui bahmutzencele, prodancele, parasutele, emisiunile abjecte despre curve, despre handicapati mental, despre vedete analfabete cu O CARTE, cu ceva care sa ocupe creierul si nu sa il distruga, este de admirat si de luat aminte. Ciutacul, care orice om care is-a gasit o meserie calda, chit ca inutila, trage cu tunul intr-o pasarica mica, dat fiind ca indemnul doamnei nu poate gasi, in Romania de azi, prea multe minti pregatite ca sa faca marea traversare de la grajd la biblioteca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ