VIDEO Victor Piţurcă, PRIMUL interviu la arabi. În ce limbă a vorbit

| 23 oct, 2014

Victor Piţurcă a acordat primul interviu în calitate de antrenor al echipei saudite Al Ittihad. Piţurcă şi stafful său au ajuns miercuri la Jeddah şi au vizitat sediul clubului, în uralele suporterilor.

După ce fostului selecţioner i s-a povestit câte puţin despre istoria clubului saudit, acesta a acordat primul interviu în presa din Arabia Saudită. Deoarece nu ştie nicio limbă străină, Piţurcă a vorbit în română.

''E pentru prima dată când vorbesc cu presa din Arabia Saudită, sper să avem o colaborare foarte bună, profesionistă, când este cazul vă stau oricând la dispoziţie. Al Ittihad e un club mare, acesta este motivul pentru care am plecat de la naţionala României. Preşedintele clubului m-a dorit foarte mult, la fel şi suporterii fantastici. Mi-aş dori să câştigăm campionatul. Datorită performanţei obţinute până în momentul de faţă (n.r. Al Ittihad este lider, cu 7 victorii din 7 meciuri în actualul sezon), toţi jucătorii care sunt acum în lot pot rămâne în continuare'', a declarat Victor Piţurcă.

Primul test pentru Victor Piţurcă la noua sa echipă va fi partida cu Al Hilal, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf, meci care se va disputa pe 1 decembrie.

În ultimele zile, s-a vorbit despre o eventuală plecare a stelistului Cristi Tănase la Al Ittihad, însă declaraţiile lui Piţurcă referitoare la lotul actual scad considerabil şansele ca acest transfer să se realizeze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ