Victor Ponta A CEDAT: Asta regret cu adevărat!

| 02 dec, 2014

Rezultatele alegerilor prezidenţiale şi tensiunile ulterioare din PSD l-au determinat pe Victor Ponta să scrie pe o reţea de socializare că regretă greşelile făcute dar şi că le cere scuze celor care s-au simţit jigniţi de spusele sale.

Premierul a notat pe că :"Cu siguranță am făcut multe greșeli, dar la 42 de ani am capacitatea să le recunosc și să învăț din ele, indiferent de poziția pe care o voi avea pe scena publică. Ce regret? Este o listă destul de lungă, dar tot ce am greșit a fost omenesc.

Încă o dată îmi cer scuze celor care s-au simțit jigniți de spusele mele sau ale celor care mă susțineau. Am intrat de multe ori în schimburi de replici pe care îmi doresc să le fi putut evita. Asta regret cu adevărat!"

Victor Ponta: Guvernul restructurat va fi prezentat în Parlament în perioada 14-19 decembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
Antal
scuzele îţi vor fi acceptate
De-te dreakului, băi Puie Monta, ai minţit o viaţă întreagă şi acum îţi ceri scuze? Pocăieşte-te, escrocule, donează-ţi cele 7 case, du-te-n Tibet vreo 50 de ani sau la Jilava şi abia atunci scuzele îţi vor fi acceptate.

Din pacate ţi-ai ales asociaţi care nu ţi-au adus voturi ci i-au făcut pe unii simpatizanţi să te părăsească. Ce-ţi trebuia Vadim Tudor, Dan
Diaconescu şi regele Cioaba? Acum fă guvern cu ei! Porkule!
03 dec, 2014
bazil
Domnule Antal, de ce insulti porkul?
02 dec, 2014
George
Doar schimburile de replici?
Fabulos! Deci, regreta 'schimburile de replici pe care işi doreste sa le fi putut evita'. Deci, vai, nu s-a putut abţine, NU LE-A PUTUT EVITA!

Ele au venit cu o presiune irezistibila şi, in nevolnicia lui, nu le-a putut evita! Asta am s-o tin minte, 'prinde bine si-altadata'!

Nici o amintire despre puhoiul de mistificări ale populatiei, de tentative de surpare a autoritatii unor institutii de stat, de acaparare cu sprijin parlamentar interesat ("majoritatea parlamentara", nu?) a unor pârghii de putere in favoarea unor infractori lacomi ?

Peste 6 milioane de alegători au văzut în el ceva de la „RĂU” până la „UN PERICOL pentru statul de drept şi siguranţa naţională”.

Peste 5 milioane de alegători au ales, din diferite motive, SĂ SPRIJINE REŢEAUA PROFITORILOR, care nu va renunţa nici o clipă la cultivarea resortului de bază al existenţei sale: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu!

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic îşi trăieşte ultimele clipe înainte de prăbuşirea şi dispariţia definitivă din politică. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni iar cadavrul PSD-ului, cel care va rămâne după aceste alegeri, îl va arunca direct în tomberonul istoriei, acolo unde îi este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.
02 dec, 2014
Kardoian
Lunga listă a greşelilor omeneşti...
Doar n-or fi fost "greşeli drăceşti", nu ?!

"Greşeala fundamentală" a lui Victor Ponta a fost sprijinirea REŢELEI PROFITORILOR, a "omului de tip nou", a activiştilor leneşi, inculţi, nesimţiţi, hoţi, corupţi, ipocriţi, imorali şi amorali până la crimă... adică România minciunii, demagogiei, a dezinformării, a parazitismului social şi a strivirii despotice a deviaţioniştilor de orice fel. Lucruri foarte omeneşti, de altfel !!

Am citit că regretă "schimburile de replici"... Deci, pe acestea le regretă CU ADEVĂRAT. Restul greşelilor le regretă doar ÎN FALS, nu ?!

Îşi cere scuze?!... În copliăria mea, circula vorba: "Cu pardonul se omoară omul!". În politică, îţi ceri scuze şi achiţi nota de plată cu mandatul.
02 dec, 2014
Aviacoraliz
Job la domiciliu
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ