Victor Ponta: A fost un vis să o vedem jucând pe Simona în România

| 09 iul, 2014

BRD Bucharest Open. Premierul României, Victor Ponta, a declarat miercuri la Arenele BNR, după victoria jucătoarei de tenis Simonei Halep, că a fost un vis să o vedem pe sportiva din ţara noastră jucând la Bucureşti.

BRD Bucharest Open. 'A fost un vis să o vedeţi jucând pe Simona în România, şi al meu, şi al tuturor românilor. Mă bucur foarte mult să o vedem şi să fie sănătoasă', a spus Victor Ponta.

'Am vorbit cu proprietarul turneului şi mi-a zis că niciodată nu sunt la primul tur 4.000 de spectatori. Mă bucur foarte tare că federaţia de tenis şi noi un pic am reuşit să facem această bucurie', a mai spus premierul.

Citeşte şi: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului BRD Bucharest Open

Întrebat dacă se va face o arenă nouă pentru Simona Halep, Victor Ponta a spus: 'Tocmai am vorbit cu Banca Naţională, ea dă Guvernului arena şi la anul o să fie una dintre cele mai moderne din zonă. Este promisiunea guvernatorului. S-a aprobat deja'.

BRD Bucharest Open. Premierul Ponta a mai arătat: 'Vedeţi câte sute de copii au venit s-o vadă şi să ia autografe. Ei sunt viitorii campioni'.

La final, întrebat cum explică scorul de 7-1 la meciul Germania - Brazilia, de la Cupa Mondială, Victor Ponta a declarat: 'Nu mă băgaţi la fotbal, nu mă pricep'.

Simona Halep a învins-o, miercuri, pe olandeza Indy De Vroome cu 6-0, 6-4 şi s-a calificat în optimile probei de simplu la turneul BRD Bucharest Open (WTA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ