Victor Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA. Sunt fiul mamei mele înainte de a fi premier

| 09 mar, 08:33

Victor Ponta a declarat, duminică, că a vrut să o însoţească pe mama lui, Cornelia Naum, la DNA Ploieşti, când a fost citată la audieri, însă aceasta l-a refuzat, potrivit România TV.

"I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: <>. Şi cu siguranţă a făcut-o. Nu vreau să sune hazliu, dar cred că sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi prim-ministru şi o să mai fiu cu mult după ce nu o să mai fiu prim-ministru. Mama mea e cu mult înaintea funcţiei de prim-ministru. I-am spus <>, dar mi-a spus că nu are nevoie", a spus Victor Ponta, chiar în ziua de 8 martie, de Ziua Mamei.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvăluit, sâmbătă seara, că fiul ei a vrut să o însoţească la DNA, când a fost citată ca martor, în dosarul în care ginerele său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, dar ea a refuzat. Corneliu Naum a explicat că nu a vrut să aibă "imaginea unei persoane speriate, care pozează în victimă".

Citeşte şi: CORNELIA NAUM, mama lui VICTOR PONTA: Nu am dorit ca fiul meu să mă însoţească la DNA

Cornelia Naum a fost audiată joi la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ