Victor Ponta, anunț de ultimă oră privind situația economică a României

| 05 mai, 16:53

Victor Ponta susține că România este pe calea corectă din punctul de vedere al situației economico-sociale și recomandă, în acest sens, citirea în întregime a analizei Comisiei Europene legată de starea economică a țării noastre.

"Vă rog să citiți toată analiza Comisiei Europene legată de situația economică a României! (Deja obișnuita propagandă mincinoasă a evazioniștilor din țara noastră a scos un paragraf din context în stilul 'tradițional', încercând să denatureze tot!)!Suntem pe calea corectă din punct de vedere economic și social și vom continua!", a scris Victor Ponta marți pe facebook.

'Creșterea economică în România este prognozată să rămână robustă în 2015 și în 2016, susținută de consumul privat solid și redresarea investițiilor. Inflația ar urma să scadă semnificativ în 2015 și să rămână la un nivel scăzut iar procesul de consolidare fiscală s-ar putea schimba în 2016', se arată în raportul Comisiei Europene.

În acest an, creșterea PIB-ului va rămâne robustă și peste potențial, la 2,8%, în principal datorită consumului privat și a investițiilor. Accelerarea cererii pe plan intern, sprijinită de reducerea taxării indirecte, precum și de mediul extern ar urma să majoreze avansul economiei la 3,3% în 2016,  scrie Agerpres.

Citeşte şi: RĂZBOIUL REDUCERII TVA: retailerii garantează că vor afişa atât preţul vechi al alimentelor, cât şi pe cel nou

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 08:32
Adam
Oferta pentru toate judetele
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ