Victor Ponta, ANUNŢ de ultima oră, din Turcia

| 07 iul, 10:16

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care precizează că  românii care au lucrat în condiţii grele în grupa I şi a II-a de muncă vor primi ‎pensii‬ mai mari. Anunțul vine după ce Klaus Iohannis a promulgat luni legea respectivă.

”O măsură de dreptate socială: românii care au lucrat în condiţii grele în grupa I şi a II-a de muncă vor primi ‪#‎pensii‬ mai mari! Încă de anul trecut am discutat cu partenerii internaționali și am pus bani deoparte pentru această decizie, care mai repară din nedreptățile comise în 2010-2011”, a scris Ponta, pe facebook.

Reamintim că președintele Iohannis a promulgat luni legea care prevede creşterea punctului de pensie cu 50% pentru pensionarii care au lucrat în grupa I de muncă şi cu 25% pentru cei din grupa a II-a, potrivit România TV. Este vorba însă doar despre românii care s-au pensionat înainte de 2011.

Potrivit Ministerului Muncii, în această situaţie se află 500.000 de români. Deşi această categorie de pensionari au muncit în condiţii grele, pentru că s-au pensionat în baza legii vechi, primesc acum pensii la fel ca şi cei care au lucrat în condiţii normale de muncă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iul, 10:30
Palada Pufosul
se pare ca deputatul Ghita n-ar fi oferit doar tigai..
a oferit si un imobil primarului din Ploiesti
asa spune Digi24
asa da,se repara imaginea intiala urata,cu tigaile
progres pentru Romania,progres in valoarea darurilor...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ