VICTOR PONTA, anunţ IMPORTANT despre revenirea în ŢARĂ

| 06 iul, 19:05

Premierul Victor Ponta se pregătește să revină în România, după operația suferită în Turcia. Și speră să o facă chiar la sfârșitul săptămânii acesteia, la Nădlac.

O spune chiar Ponta, într-o declarație.

"Nu știu pentru că depind de decizia doctorilor! Îmi doresc să ajung sâmbătă la Nădlac, dar încă nu știu", a spus Ponta pentru antena3.ro.

Declarația șefului Guvernului apare în aceeași zi în care socrul acestuia, Ilie Sîrbu, a anunțat că Ponta se va întoarce acasă în cursul acestei săptămâni.

Premierul Victor Ponta ar urma să fie prezent sâmbătă la inaugurarea lotului II al Autostrăzii Nădlac-Arad, acolo unde ar urma să se afle și premierul Ungariei, Orban Viktor.

Citeste si: VICTOR PONTA, reacţie după ce MULSULMANII l-au atacat pe Traian Băsescu

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri.

Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. "Nu, nu mai am vesti...daca aflati voi...Chiar nu avem de unde sa stim", le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

"Nu stim cand revine. Cu cat revine mai repede, cu atat mai bine", a spus luni si Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD.

"Il asteptam din zi in zi", a spus luni, la randul sau, premierul interimar Gabriel Oprea.

Senatorul Ilie Sarbu, socrul sau, crede ca se va intoarce in aceasta saptamana, insa este nevoie de o aprobare din partea medicilor. "Se simte bine si saptamana asta eu cred ca ajunge acasa. Nu decidem nici noi, nici el. Pana nu spune profesorul care l-a operat ziua in care poate pleca...", a spus luni Ilie Sarbu.

Saptamana trecuta, ministrul justitiei a declarat ca a discutat cu premierul Victor Ponta, iar acesta i-a transmis ca se va intoarce in Romania in cateva zile.

"Se simte din ce in ce mai bine si in cateva zile o sa revina in Romania. (...) Nu stiu exact cand va veni'', a spus Cazanciuc. Aceasta declaratie a alimentat zvonurile potrivit carora s-ar intoarce duminica, 5 iulie. Ziua de duminica a trecut, iar Ponta nu a aparut.

Citeste si: Ilie Sârbu, anunţ despre revenirea lui Victor Ponta în ţară: Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ