VICTOR PONTA, anunţ pe Facebook despre programul "Prima maşină"

| 10 feb, 17:47
Premierul VICTOR PONTA a anunțat, pe contul său de socializare, o veste bună pentru românii care vor să achiziționeze un autovehicul prin programul Prima Mașină, exprimându-și, totodată, dorința ca și cei aflați în afara granițelor să le poată accesa atunci când se întorc acasă.

"Astăzi am aprobat banii pentru programul "Prima Mașină"! Cred că atât programul ‪#‎PrimaCasa‬, cât și programul ‪#‎PrimaMasina‬ sunt de succes și trebuie să le continuăm. De asemenea, îmi doresc ca toți românii din afara granițelor să le poată accesa atunci când se întorc acasă", a scris pe Facebook, premierul Victor Ponta.

Potrivit unui proiect de hotărâre, Guvernul va aloca în acest an un plafon al garanţiilor care pot fi emise pentru programul "Prima maşină" de 350 milioane de lei, proiect care prevede şi posibilitatea altori finanţatori interesaţi de program să se înscrie până la data de 2 martie.

De acest program pot beneficia toate persoanele fizice cu vârsta de minimum 18 ani, care obţin venituri şi care îndeplinesc şi celelalte criterii de eligibilitate, printre care să facă dovada, cu declaraţia pe proprie răspundere, că nu au mai deţinut în proprietate un autoturism nou, iar cu copia facturii proforma emise de vânzător să ateste că autoturismul achiziţionat prin program este nou, îndeplineşte cel puţin cerinţele minime ale standardului EURO 5, este achiziţionat de la o persoană juridică care are ca obiect de activitate vânzarea autovehiculelor şi are un preţ de achiziţie care nu depăşeşte suma de 50.000 lei, la care se adaugă TVA, după caz.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ