Victor Ponta, AVERTISMENT pentru procurorii DNA. Cum vrea premierul să folosească banii din evaziunea fiscală

| 24 feb, 12:33

Președintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, dar şi generalul SRI Florian Coldea iau parte, marți, la bilanțul de activitate a Direcției Naționale Anticorupție.

Premierul Victor Ponta a ținut să transmită un mesaj clar procurorilor DNA: să-i pedepsească doar pe politicienii care au încălcat legea, nu și pe cei care au luat o decizie de oportunitate politică.

”Vreau să vă mulțumesc și să vă cer sprijinul pentru a combate evaziunea fiscală (...) Sumele recuperate de procurorii DNA reprezintă o sumă importantă, care ar putea reprezenta o bună parte din salariile medicilor.

În final aș dori, fiind în această formulă, cu reprezentanții de la cel mai înalt nivel să lucrăm împreună la departajarea foarte clară între legalitate și oportunitate.

Fiecare persoană care greșește trebuie să știe că este pedepsit de lege, dar dacă ia o decizie de oportunitate politică trebuie să fie sancționat de electorat”, a declarat Victor Ponta.

La prezentarea bilanţului DNA sunt prezenţi şi premierul Victor Ponta, şeful interimar al SRI, Florian Coldea, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ministrul Afacerilor Interne, Gabrile Oprea, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, vicepreşedintele CSM, Bogdan Gabor, şi reprezentanţi ai ambasadelor.

Citeşte şi: Tolontan, despre bilanțul DNA: Kovesi să recunoască faptul că n-a avut puterea să acționeze împotriva unora

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ