Victor Ponta: Băsescu să dea ce înregistrări vrea, eu NU am luat MITĂ ca Mircea Băsescu

| 06 aug, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că nu se teme de înregistrările de la întâlnirile de la Palatul Cotroceni pe care Traian Băsescu a spus că le va face publice, pentru că el nu a luat mită ca fratele preşedintelui.

 

'Domnul Băsescu crede că dacă au apărut atâtea înregistrări cu fratele său care lua mită de la interlopi, acum toată ţara o să stăm cu frică că ne are cu ceva înregistraţi. Să dea ce înregistrări vrea, eu nici nu am dat, nici nu am luat mită de la Băsescu cum a luat Mircea Băsescu de la interlopi, deci povestea cum dă el filmări.. am spus-o şi cred că l-a deranjat acest lucru, nu sunt deloc sensibil la ameninţările şi la şantajele domnului Băsescu, am trecut prin toate, mi-a scormonit toată viaţa mea, familia tuturor, cred mai degrabă că vrea să ameninţe pe alţi candidaţi. Cu ameninţări şi şantaj au condus 10 ani ţara', a spus Ponta la România TV.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: VICTOR PONTA este un politician mai slab ca mine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ