Victor Ponta: ”Blestemul Teleormanului lovește PSD”

| 11 sep, 20:53

Victor Ponta: ”Doamnei Dăncilă poți să-i spui că Parlamentul României e în Togo, ea crede”.

Victor Ponta continuă ironiile la adresa Vioricăi Dăncilă și spune că nu înțelege nimic.

Președintele Pro România spune că nu va vota pentru restructurarea guvernului propusă de Viorica Dăncilă.

„Noi, la Pro România, nu vom vota pentru această... nici n-am înțeles, cred că n-a înțeles nici doamna Dăncilă, dacă e remaniere, restructurare, atâta timp cât nu se dorește o resetare a guvernului și a administrației. Din păcate, o să mai pierdem multe săptămâni, luni extrem de importante pentru scoaterea României dintr-o criză bugetară care se transformă din păcate în economică. Retrăiesc momentul 2009, și atunci au fost alegeri prezidențiale, nu aveam guvern și eu cred că n-a uitat nimeni ce s-a întâmplat în 2010. S-ar putea să retrăim anul 2010 așa cum retrăim și anul 2009”, a spus Ponta, marți, în Parlament.

Victor Ponta a precizat că parlamentarii formațiunii sale vor fi prezenți în plen.

În ceea ce privește intenția PSD de a vota restructurarea guvernului cu o majoritate simplă, adică cea a parlamentarilor prezenți, și nu una calificată, Victor Ponta a spus: „În 2014, eram șef la PSD și am venit de două ori, o dată când a ieșit PNL, a doua oară când a ieșit UDMR.

Aceiași juriști ai PSD mi-au spus foarte clar atunci și era clar acest lucru că ne aflăm în situația 85 cu 103 din Constituție, anume că îți trebuie majoritate, 233 de parlamentari. Acum, probabil pentru faptul că doamna Dăncilă n-a fost o zi parlamentar și doamnei Dăncilă poți să-i spui orice, și că Parlamentul României e în Togo, că ea crede, i-au băgat șmecheria asta că nu trebuie... cum să nu trebuiască? Pentru funcționarea unui guvern îți trebuie majoritate. Nu vii cu șmecherii că n-ai voturi și te mai duci pe la CCR.

Am vorbit cu cei de la PNL șu le-am spus foarte clar: prima noastră opțiune este pentru un guvern restructurat și o majoritate de centru-strânga până la alegeri, fără Viorica Dăncilă să fie foarte clar. Dacă cei de la PSD se sinucid cu Dăncilă, cum s-au sinucis cu Dragnea, care i-a dus în pragul dezastrului... păreau că-și revin, acum se sinucid cu Dăncilă. Parcă e un blestem. Blestemul Teleormanului lovește PSD”, a declarat Victor Ponta.

Tag-uri: Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ