Victor Ponta: „Cioloş, PNL şi USR vor să umble probabil la vot şi să fraudeze alegerile”

| 08 dec, 14:49

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că, duminică, „Cioloş, PNL şi USR vor să umble probabil la vot şi să fraudeze alegerile”.

Fostul preşedinte al PSD a afirmat că tot ce s-a întâmplat în cursul acestei săptămâni, respectiv „tot efortul domnului Cioloş, al PNL, USR a fost cum să justifice frauda de duminică”.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Totodată, el a susţinut că PSD va câştiga alegerile parlamentare şi va pune în aplicare, de luni, programul de guvernare, „singurul program care a fost prezentat în această campanie ciudată”.

„Duminică, avem grijă să nu ne fure voturile. Cred că, în această săptămână, tot efortul domnului Cioloş, PNL, USR a fost cum să justifice frauda de duminică. Că a fost nu ştiu ce emoţie, că s-a certat cu Antena 3 - poveşti, probabil vor să umble la vot şi să explice cum s-a întâmplat. Eu cred că PSD şi celelalte partide democratice care au mai rămas în România îşi vor apăra votul, vom câştiga şi, de luni, trebuie să punem în aplicare programul prezentat PSD, care, de fapt, este singurul program care fost prezentat în această campanie ciudată. Nu avem alt program în afară de programul PSD, este un program bun, pe care îl susţinem, pe care l-a explicat Liviu Dragnea foarte bine, l-am explicat toţi foarte bine, şi care va însemna în perioada următoare, 2017-2020, să continuăm toate lucrurile bune din 2012-2015 şi să reparăm în 2016 aşa-zişii tehnocraţi”, a spus Victor Ponta.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ