VICTOR PONTA, contrazis de deputatul turcilor din Parlament, Ibram Iusein

| 21 mai, 13:32

Premierul Victor Ponta i-a numit pe jurnaliști ”proști care scriu știri”, pentru că au difuzat informația conform căreia Liviu Dragnea ar fi nașul de cununie al noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Ponta a spus că jurnaliștii sunt proști pentru că în religia islamică nu există nași de cununie.

Premierul este contrazis chiar deputatul turcilor din Parlament, Ibram Iusein, care a declarat că musulmanii au introdus și ei tradiția nașilor de cununie.

”Avem nași, cum să nu avem? La cununia civilă poți să ai și nași creștini, iar la cea religioasă există nași musulmani, unii spun că ar fi un fel de înlocuitori ai vechililor, care la turci erau cei care aranjau căsătoriile între doi tineri, dar, în ziua de azi, cuplurile moderne nu mai au nevoie de vechili pentru a se cunoaște, pentru aranjamentele de nuntă.

Există însă, și nunți cu vechili și nași, totodată. Deci, și musulmanii au nașii lor, putem spune, nu îi împiedică nimeni, pe lîngă obișnuiții martori”, a spus Ibram Iusein.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 14:31
VARANU
despre prostovan
cititorul de cruci din Alexandria cred ca era beat cand a fost nas de cununie , casalotului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ