Victor Ponta: Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ

| 03 mai, 2014

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat sâmbătă la Târgu-Jiu că preşedintele Traian Băsescu 'şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ', acesta referindu-se la fotografiile pe care Băsescu le-a făcut alături de Elena Udrea, ambii fiind îmbrăcaţi în tricouri cu sigla PMP.

'Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că altfel să te îmbraci în alb aşa ca cine ştie ce adolescent târziu şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării, realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă. Eu nu cred că e foarte conştient de ceea ce se întâmplă de fapt şi la ce e folosit, că e plimbat aşa, e pus în geam ştiţi cum', a spus Victor Ponta.

Întrebat ce părere are despre faptul că preşedintele Traian Băsescu a purtat însemnele unui partid, premierul a răspuns: 'Şi eu sunt în campanie şi port însemnele României şi ale Uniunii Europene şi evident că un preşedinte cu atât mai mult ar trebui să fie mândru de România şi de Europa, nu de partidul domniei sale, dar, mă rog, la ce vă aşteptaţi? De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere'.

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie cu preşedintele Traian Băsescu şi deputatul Elena Udrea, pe plajă, ambii fiind îmbrăcaţi în tricouri PMP, însoţită de textul 'No comment!'.

Elena Udrea a postat tot vineri pe Facebook o serie de fotografii în care preşedintele Băsescu este fotografiat alături de membri ai Partidului Mişcarea Populară, dar şi alături de soţia sa, Maria, toţi îmbrăcaţi în tricouri albe inscripţionate cu sigla PMP. Pe tricoul pe care îl poartă preşedintele este scris mesajul 'Vote for PMP'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ