VICTOR PONTA: Dacă doamna Udrea ajunge în turul II, ne vom întâlni în dezbateri televizate

| 22 aug, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri că va accepta să participe la dezbateri televizate cu Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, dacă aceasta va intra în turul II al alegerilor din noiembrie.

'Îi răspund de pe acum că între turul I şi turul II, cu mare plăcere. Dacă doamna Udrea este în turul II, ne vom întâlni', a declarat preşedintele PSD la Tulcea.

Ponta a adăugat că în turul I se va uita la dezbaterile celorlalţi contracandidaţi.

'În turul I îmi voi lua popcorn şi o băutură răcoritoare şi mă voi uita la dezbaterile între doamne, doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, mă rog sunt doi, doi domni Diaconescu, domnul Iohannis şi aşa mai departe. E păcat să ratăm acest lucru. Deci cu siguranţă în turul I va fi, ca să citez din ideologul Cotroceniului, va fi o cafteală la care nu doresc să particip. Dacă mă calific în turul II, cu siguranţă, că e doamna Udrea, că e altcineva, sigur că trebuie să avem dezbateri', a spus Ponta.

Potrivit lui, dezbaterile publice ale candidaţilor sunt necesare, pentru ca alegătorii să-i cunoască mai bine.

'Marea problemă este că atunci când vorbim de funcţia de preşedinte, nu doar românii, orice cetăţean dintr-o ţară democratică are dreptul şi obligaţia chiar să ştie, să-l cunoască pe cel pe care-l votează. Noi acum avem o situaţie un pic ciudată. Avem un candidat despre care nu ştim nimic şi despre care se spune că nu trebuie să ştim nimic. Or, asta e foarte rău, că după aia descoperim după cine e. Aşa încât normal că trebuie să avem dezbateri, normal că trebuie să ne prezentăm, pentru că funcţia de preşedinte e prima funcţie aleasă a ţării şi nu putem face experimente. Am făcut experimente, Traian Băsescu, şi aţi văzut ce a ieşit', a mai declarat premierul Victor Ponta.

Liderii PSD s-au întâlnit joi şi vineri la Tulcea cu şefii organizaţiilor judeţene într-o reuniune informală pentru a discuta despre campania electorală, despre proiectul prezidenţial şi despre sesiunea parlamentară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 2014
nicu
Pe noi ne intereseaza Mult de tot,perioada bine tinuta la mare secret de la Paris!Cand dormeai prin gara de nord,cand spargeai ceasuri de parcare,cum ai fost dat afara de la Mc Donald,ce ai furat din casa femeii unde ti/a oferit gazduire,la plecare,cam asta ne/ar interesa mult!Rog PMP/ul sa ceara Dosarul PONTA de la Politia de la Paris,si va ve/ti ingrozi cine conduce astazi Romania!Aceasta perioada este foarte bine ascunsa de PSD,si nu se vrea facuta publica!Apoi dosarul Panait cu Nastase in rol Principal si secundat de Ponta,care nu intamplator a fost pomenit de Nastase imediat la iesirea de la Ritz,dand santajului intelesul cuvenit ,ca tatucul stie multe,si Derbedeul Ponta e la mana lui!
24 aug, 2014
tadeus
Pe
linga ca este plagiator, mitoman acum se dovedeste si lasi
Cind va da raspuns procuratura vizavi de plingerea PMP
Cind se va sesiza DNA pentru cadoul facut kazahilor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ