Victor Ponta: Dacă preşedintele şi prim-ministrul muncesc împreună, tara merge inainte

| 04 oct, 2014

VICTOR PONTA CANDIDAT. Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Braşov, că, dacă preşedintele şi premierul muncesc împreună, ţara merge în direcţia bună, dar, dacă se ceartă aşa cum s-a întâmplat în ultimii 25 de ani, este foarte greu să se progreseze.

VICTOR PONTA CANDIDAT. 'Am fost prim-ministru, am simţit ce înseamnă să nu lucrezi împreună cu preşedintele. Dacă voi fi preşedinte, vreau să vă asigur că - în baza articolelor din Constituţia României de la 80 la 100, dar, în primul rând, în baza credinţei că aşa trebuie să funcţioneze ţara - veţi avea un preşedinte timp de cinci ani care nu se va certa cu prim-ministrul şi care va lucra cu prim-ministrul', a precizat Victor Ponta.

El a adăugat că, după nouă ani şi 10 luni de război, 'mizerie', 'calomnii', sunt 45 de zile de campanie electorală în care trebuie să se vorbească despre cum va arăta România după.

'Domnul Băsescu nu face parte din viitorul României şi, indiferent de ce acuzaţii aduce, vă spun un lucru: ce nu m-a acuzat până acum domnul Băsescu, mai este ceva ce nu a spus, să fie sănătos. Eu voi vorbi despre ce vreau să fac dacă voi fi ales şi pot să vă spun un lucru pe care l-am spus şi-l repet: am învăţat de la domnul Băsescu ce să nu fac dacă ajung preşedinte. Ce spune domnul Băsescu, chiar nu mai are nicio importanţă, de ce vrem să facem în viitor. Din 2012, noi nu mai avem preşedinte legitim, avem un şef de campanie al doamnei Udrea şi atât', a susţinut Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 11:13
vM8LRDnpk
3IlvKl0ofMDi
I hate my life but at least this makes it beabarle.
05 oct, 2014
tadeus
Care
presedinte tu cind numai tu ai provocat scandalurile
Ai fost cu Antonescum la Bruxelles sa faci plingere si nu va ascultat nimeni
In 2012 ai fost atentionat vhiar de Su=hulz ca ai sarit calul nu mai spun de Baroso care ti-a dat cele 11 porunci pe care nu le-ai respectat
Cine a provocat scandalul cind ai dat ordonate aiurea trebuiau inghitite asa ca vrei tu
Cine il sponsorizeaza pe Ghita cu contracte guvernamentale ca sa faca mizeria de televiziune pe care o pastorest e mizeria pe care o face
Haznaua 3 o privesti ca pe o mana cereasca ca sustine hotiile si mizeriile tale.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ