VICTOR PONTA, decizie ESENŢIALĂ privind cariera sa politică

| 14 sep, 16:20

Victor Ponta a spus clar ce va face la alegerile din 2016. Aflat la Târgu Jiu, unde a asistat la deschiderea anului școlar, Ponta a dezvăluit că nu renunță la politică, așa cum se vehicula.

”Nu o să candidez în altă parte decât la Gorj”, a anunţat Victor Ponta despre o nouă candidatură a sa la alegerile parlamentare de anul viitor.

El a infirmat zvonurile că ar prefera Doljul în locul Gorjului, județ din partea căruia este deputat. Victor Ponta a subliniat faptul că încă din 2004 a precizat că doar pentru Gorj va candida în Parlamentul României, acesta bucurându-se la fiecare mandat de susţinerea organizaţiei PSD Gorj condusă de Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. Şeful Guvernului a mai declarat că va candida pentru o funcţie de conducere în PSD la nivel naţional, doar după ce va termina cu problemele sale în dosarul în care, alături de  Dan Şova, este anchetat pentru contractele cu Complexurile Energetice Turceni şi Rovinari.

Citeste si: Ponta: Azi putem să avem grijă de 1700 de refugiați

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ