VICTOR PONTA, declaraţie INCENDIARĂ: " O să-mi dau DEMISIA dacă ..."

| 22 iul, 22:29

Victor Ponta a făcut primele declarații după ce Liviu Dragnea a fost ales președinte interimar al PSD. Ponta spune că Dragnea nu s-a luptat azi cu el. Premierul spune că e gata să-și dea demisia în momentul în care nu va mai avea sprijinul partidelor din coaliția de guvernare.

”Congresul a fost decis de Consiliul Național, când a fost aleasă Rovana Plumb. A fost propunerea mea la acea vreme, ca el să aibă loc până la sfârșitul anului. Liviu Dragnea e președinte interimar până la Congres.

Eu nu voi mai participa la Congres ca să ocup funcția de președinte. Liviu Dragnea nu s-a luptat cu mine azi. Mă așteptam la votul de azi. Dragnea cunoaște foarte bine membrii de partid, era clar că va câștiga în momentul în care a anunțat că participă.

Eu nu am demisionat pentru că a început urmărirea penală, ci din 3 motive:

1. Pentru că eram ținta irațională a tuturor ofițerilor și peneliștilor. Asta afecta și partidul.

2. Eu nu voiam să trag în jos partidul. Eu vreau să termin un mandat de prim-ministru.

3. Nu mai avem energia și timpul pentru partid.

Liviu Dragnea, dacă va câștiga la Congresul din noiembrie, va câștiga funcția de președinte al PSD.

Eu nu o să îmi dau demisia din funcția de premier. O să fac asta doar când nu o să mai am susținerea din partea coaliției.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ