VICTOR PONTA: Îl voi propune pe Ioan Rus la Transporturi

| 24 iun, 2014

Victor Ponta a declarat că îl va propune pe Ioan Rus pentru a prelua conducerea ministerului Transporturilor. Dan Şova va fi numit purtător de cuvânt al PSD şi se va implica în campania pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

-La ministerul Transporturilor îl voi propune pe domnul Ioan Rus. Eu am fost foarte mulţumit de domnul Şova, dar dumnealui şi-a exprimat dorinţa de a se implica activ în comunicarea politică, în campania prezidenţială. Domnul Şova va fi purtătorul de cuvânt al PSD. După noiembrie poate să revină în Cabinet.

- Nu am primit informări de la SRI despre Bercea

- Eu voi susţine declaraţia Parlamentului pentru demisia lui Băsescu. Atunci cand esti presedinte si stii ce relatii are familia ta cu reprezentanti ai crimei organizate exista o raspundere politica.

- Pe Ioan Rus îl recomandă experienţa profesională, funcţia de vicepreşedinte al PSD, şi vreau să dau un mesaj şi pentru zona Transilvaniei. Ardealul trebuie sa primeasca si prin persoana ministrului asigurarea ca proiectele de infrastructura pe care le-am inceput vor fi duse la bun sfarsit.

- Conform legii din Romania decizia privind comisarul european al Romaniei tine de Guvern. Astept o decizie de principiu a CCR care sa reglementeze si sa evite in viitor orice discutie, suntem singura tara reprezentanta de cineva care nu are nicio atributie in numirea comisarului.

Victor Ponta a vorbit şi despre vizita din Israel

- Am semnat 14 acorduri de colaborare

- Cele mai importante sunt legate de piata muncii. O mie de muncitori in constructii vor avea acces in conditii foarte avantajoase.

- Am reiterat ca relatiile politice bilaterale cu Israel se pastreaza si  se concretizeaza si pe relatii economice pe care speram sa le dezvoltam.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 2014
Titi Gutan
Retin din tot articolul , idiotenia lui Ponta de a-l numi pe Ioan Rus ,cunoscut drept cartita lui basescul ,in postura de ministru al transportului. Un gest urat la adresa celor 7.400.000 de romani de care si-a batut joc acest pungas basist ,Ioan Rus. Practic,Ponta da o palma usturatoare celor ce au avut incredere in el. Vor mai veni alegeri si partidul lui Ponta cat si el vor obtine ce isi doresc ; procentul actual al pmp-ului lui basescul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ