Victor Ponta, despre Băsescu: E de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL

| 26 oct, 23:49

Premierul Victor Ponta consideră că fostul președinte Traian Băsescu ar avea șanse să fie și pe viitor "un actor politic important", apreciind că "din punct de vedere strict politic este de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL".

Victor Ponta a declarat că preşedintele Klaus Iohannis şi liderii PNL sunt foarte slabi şi speră să ajungă la guvernare cu ajutorul DNA.

"Iohannis si PNL-ul sunt foarte slabi. Tot speră că îi aduce DNA-ul la guvernare. Au făcut două moţiuni de cenzură, amândouă legate de nişte dosare. Luni fac o nouă moţiune împotriva domnului Oprea pe un dosar care e încă în lucru. Ei nu ştiu altceva să facă. Traian Băsescu, din păcate o spun, că am în continuare aceeaşi părere proastă că a fost un blestem pentru România, dar e de 10 ori mai bun decât opoziţia", a spus Ponta.

În ceea ce priveşte o revenire a lui Traian Băsescu în topul politicii româneşti, Ponta apreciază că, din păcate, este "foarte posibil şi chiar probabil".

"Din pacate şi cu toata durerea in suflet o spun, mi se pare foarte posibil si chiar probabil. Domnul Basescu va strange voturile lui Corneliu Vadim Tudor, Dumnezeu sa il odihneasca, lui Dan Diaconescu care e in inchisoare în acest moment. Pe de alta parte, Basescu, vorbesc strict politic, e de 10 ori, de 100 de ori peste Iohannis si PNL. PNL care va participa la alegeri cu niste lideri jenanti, ruşinoşi. Deci din aceasta conjunctura, sigur ca domnul Basescu poate sa fie un actor politic important. Cu atat mai mult PSD, UNPR, ALDE au si datoria, dar si posibilitatea să câştige anul viitor majoritatea şi să guverneze în continuare", a declarat Ponta.

În ceea ce priveşte o remaniere a Guvernului, Ponta a arătat că, atunci când va fi cazul, va fi făcută.

"Pot să-l remaniez, dar e venit abia de 2 luni (n.r. - ministrul Transporturilor, Iulian Matache). În orice Guvern, în orice moment, primul-ministru poate spune că ministrul asta nu este suficient de performant. Mă duc şi vorbesc cu liderul de partid şi atunci putem face nişte modificări. Când va fi cazul le vom face", a spus Victor Ponta, luni seară, la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ