Victor Ponta, despre cetățenii străini răniți în incendiul de la Colectiv

| 02 noi, 18:59

Victor Ponta a afirmat luni că orice solicitare oficială venită din partea statelor care au cetățeni răniți în incendiul din clubul Colectiv de a-i transfera în țările de origine va fi acceptată, cu condiția ca medicii care îi tratează să fie de acord cu deplasarea.

"Nu am primit deocamdată nicio cerere oficială (de transfer a pacienților străini în țările lor — n.r), dar dacă va exista vom fi de acord. Nu au însă condiții mai bune decât la noi", a afirmat Ponta în cadrul unei reuniuni a grupului de lucru de la Palatul Victoria.

Premierul a mai spus că este nevoie de acceptul medicilor care îi tratează pe răniți pentru ca aceștia să poată fi transportați.

Mai mulți cetățeni străini se află printre victimele incendiului produs, vineri, în clubul bucureștean Colectiv. Potrivit informațiilor actuale difuzate în presă, este vorba de doi spanioli, un german, o italiancă și un turc.

Cetățeanul turc, un student venit în România prin programul Erasmus, este internat la Spitalul Floreasca. Italianca se află la Spitalul SRI, starea ei fiind foarte gravă. În același spital se află și cei doi spanioli. Un al cincilea străin, de naționalitate germană, este internat la Spitalul Universitar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ