Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e să fie în dezbatere la Senat

| 30 mar, 17:25

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni, că și-a informat colegii privind situația bugetară și a anunțat intenția privind reducerea TVA. Întrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul Fiscal, premierul a declarat că membrii Consiliului „susțin politica economică a domnului Băsescu”.

„Important este ca cele două coduri să fie în dezbatere la Senat și mi-am informat colegii de situația bugetară pe trimestrul acesta și intenția privind reducerea TVA. Consiliul Fiscal întotdeauna dă avize negative de când suntem noi, ei au susținut politica economică a domnului Băsescu și a domnului Boc. Dânșii au dat aviz negativ și când am reduds TVA la pâine (..) E normal să nu ne înțelegem dacă ei gândesc economie cum a făcut-o Băsescu”, a spus Victor Ponta.
Totodată, jurnaliștii l-au întrebat pe șeful Executivului cum comentează aprecierile făcute de FMI cu privire la anumite puncte din noul proiect:

„Dacă conduc Guvernul am dreptul să-mi asum niste responsabilități. Discutăm și cu FMI, dar dacă vreți îi chemăm pe cei de la FMi și conduc ei. Așa au zis și cu CAS și uite că a fost bine, așa au zis și cu TVA la pâine și uite că e bine. De ce vă bucurați așa că nu înțeleg?”, a mai spus Ponta.

 

Citeşte şi: Victor Ponta, ACUZE DURE la adresa Consiliului Fiscal

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ