Victor Ponta, despre creşterea salariului minim pe economie: "O măsură de dreptate socială"

| 01 iul, 11:13

Victor Ponta a catalogat creşterea salariului minim pe economie drept o măsură de dreptate socială. Într-un mesaj postat pe Facebook, premierul le-a mulţumit ministrului Rovana Plumb şi echipei guvernamentale pentru creşterea salariului minim la 1.050 de lei.

Citeşte şi: Aproape 1,4 milioane de români vor primi mai mulţi bani. Salariul minim pe economie creşte

"Salariul minim pe economie este de astăzi 1.050 de lei! Aproape 1,4 milioane de români beneficiază de această creștere a veniturilor.

Mulțumesc ministrului Rovana Plumb și echipei guvernamentale care a făcut posibilă această măsură de dreptate socială! Încă o dovadă a faptului că mergem în direcția bună și creșterea economică aduce avantaje concrete pentru cei mulți! ‪#‎România‬ este o țară sigura, cu viziune de dezvoltare și foarte mult potențial", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Începând de astăzi, salariul de bază minim a crescut cu 75 de lei, ajungând la 1.050 de lei. Aproape 1,4 milioane de salariaţi beneficiază de această măsură.

Tot într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, premierul a salutat ieftinirea medicamentelor.

Citeşte şi: Veşti bune! Medicamentele sunt cu 20% mai ieftine

"Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru medicamente din Uniunea Europeană (cum este și normal, ținând cont de diferențele de venituri)!

Măsura va ajuta milioane de români și este una dintre marile realizări ale Guvernului actual. Felicitări ministrului Nicolae Banicioiu și întregii echipe!", a scris Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ