Victor Ponta, despre mandatul său: Cât a existat acest Guvern, la nimeni nu se taie, la toţi se dă!

| 21 aug, 15:18

Premierul Victor Ponta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că în timpul mandatului său, nimănui nu i s-au tăiat bani, adăugând că toata lumea a primit în plus.

"Cât a existat acest Guvern, nimanui nu i se taie, la toţi se dă, la unul mai mult, la altul mai putin. Suntem deja în al 4-lea an la care se adaugă. Nu s-a alocat şi nu se poate aloca decat daca aveti sa av taxe ca in Danemarca sau Finlanda. Cu taxe ca in Romania o sa avem alocare ca in Germania, v-aş minţi. Pentru prevederea TVA la 20%, niste populisti au zis 19%, apoi am zis bine, acum şi-au revenit si au zis sa nu mai fie 19 sa fie 20", a declarat Ponta la Constanta.  Codul Fisccal este o reformă fundamentală, aşa cum a fost şi Codul Silvic. Codul Fiscal este unul modern, şi 20% Tva, adăugată la 9% ne duce la 16%, ceea ce ne duce la 16%, ceea ce ne face competitive. După o lună o săp avem un Cod Fiscal modern.  Noi ne-am propus să avem în fiecare an creştere economică în jur de 3%, Doamne-ajută", a spus Ponta, după întâlnirea cu hotelierii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ