Victor Ponta, despre moţiunea liberalilor: Bătălia politică se duce în Parlament nu la DNA

| 05 iun, 11:30

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, că este "foarte bine" că PNL-PDL depun moțiunea de cenzură, deoarece bătălia politică, într-o țară democratică, se duce în Parlament, prim-ministrul subliniind totodată că majoritatea actuală este unită.

"E foarte bine că PNL-PDL depun azi moțiunea de cenzură! Într-o țară democratică europeană bătălia politică se duce în Parlament (nu la DNA sau pe siteuri)! Majoritatea actuală este unită și are proiecte importante de realizat în perioada următoare — Cod Fiscal, Legea Salarizării, etc.", a scris Ponta pe Facebook.

Citeşte şi:  Liberalii depun ASTĂZI moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Liberalii depun vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Documentul va fi depus în jurul orei 12,00, a anuntat Departamentul de Comunicare al partidului.

Citeşte şi:  Victor Ponta, audiat la DNA: SUNT SUSPECT

Tag-uri: DNA, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 12:06
Dan Sultanescu Slugarescu
Totodată, Lăzăroiu citează o declarație a premierului din martie 2015, cand acesta spunea cum va reacționa în cazul în care se va declanșa urmărirea penală în cazul său: „Dacă se face un dosar în care față de mine se începe urmărirea penală, nu am cum să rămân în funcția de prim-ministru, să stau în fiecare dimineață să dau explicații cum e cu dosarul."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ