Victor Ponta, despre o candidatură în 2016: Dacă ei mă vor, eu îi vreau

| 23 dec, 08:21

Victor Ponta a declarat marți seară că PSD, ca și PNL, nu și-a definit încă ce vrea să facă în perioada următoare, punctând că nu crede în scindarea PSD. Nici fostul premier nu are planuri încă, dar nu exclude o candidatură la alegerile din 2016.

Întrebat într-o emisiune la postul de televiziune TV SUD ce părere are despre faptul că se discută despre anumite proiecte care ar duce la scindarea PSD, Ponta a răspuns: "Nu cred în chestia asta și nu cred că e bine, cred că de fapt PSD, ca și PNL, încă nu și-a definit ce vrea să facă ca partid în perioada următoare, dar scindările, nu, nu cred niciodată în scindări și nu cred că e un lucru bun".

Totodată, fostul prim-ministru a spus că nu se grăbește să revină într-o funcție de conducere.

"Eu cred că îmi prinde foarte bine o perioadă în care să văd ce am făcut bine, ce am greșit, îmi prinde foarte bine și oricui îi prinde, și nu mă grăbesc absolut deloc să revin într-o funcție de conducere, de responsabilitate, fiecare lucru în viață are o etapă a sa și îmi prinde foarte bine", a precizat Ponta.

Citește și: Victor Ponta, despre DEMISIA sa: "Nu pot să spun că a fost un lucru plăcut sau care m-a bucurat"

Victor Ponta nu exclude însă o viitoare candidatură, dacă va fi pus pe liste.

"Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoși și toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceștia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj — n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulțumită", a precizat Victor Ponta, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare.

El a afirmat că în cele aproximativ două luni de când a demisionat din funcția de premier a participat la diverse conferințe în străinătate și a petrecut mai mult timp cu familia sa.

"Au fost aproape două luni în care am fost mai mult plecat din țară, am participat la diverse conferințe unde am fost invitat, am stat mai mult cu familia, adică am făcut lucrurile pe care n-am putut să le fac în cei cinci ani înainte de acel moment, am venit la Gorj să mă văd cu prietenii, cu colegii mei și anul viitor, sigur, nu înseamnă că stau doar în străinătate, însă sunt deputat, sunt membru PSD și pentru mine Gorjul va rămâne întotdeauna locul din care am pornit în politică și singurul loc în care voi face politică", a declarat Victor Ponta.

Premierul a spus că își va petrece Crăciunul alături de familia sa: "După cinci ani, va fi primul Crăciun alături de familie fără să stau cu ochii pe telefon, că sună: 'ninge, a căzut ceva, se întâmplă ceva!'. O să fie o senzație plăcută".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 13:47
filiala PSD-jilava
daca nu te pune Dragnea pe liste,poate te punem noi...pe Sova deja l-am nominalizat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ