Victor Ponta, despre preţurile din Mamaia: Așa m-a informat ministrul de Finanțe, că el vine mai des

| 21 aug, 18:13

Victor Ponta a fost întrebat vineri, la Mamaia, dacă acceptă invitaţia patronatelor din turism de a petrece un concediu pe litoralul românesc pentru a se convinge dacă preţurile din mamaia sunt într-adevăr mai mari decât cele din Miami.

Victor Ponta a reacţionat cu o glumă.

"Dar eu vin, nu sunt pe litoralul românesc acum? Nu sunt în vacanță, că mai trebuie cineva să și muncească în țara asta", a răspuns Ponta, citat de Agerpres.

Invitația ANAT a survenit unei declarații a premierului, la un post de televiziune, potrivit căreia acolo unde a fost el în vacanță (în SUA) "e mai ieftin ca la Mamaia".

Vineri, jurnaliştii l-au întrebat dacă își menține declarația.

"Așa m-a informat ministrul de finanțe, că el vine mai des la Mamaia. Dacă vreți să mă întrebați ceva serios, nu ratați ocazia", a răspuns șeful Guvernului.

Referitor la criticile care au existat în spațiul public privind faptul că un lider de stânga face vacanțe și se operează în străinătate, Ponta a comentat, pe 10 august, la România TV: "Dacă stau pe banii RA APPS la Neptun e de stânga? Sau dacă merg cu familia și cu copiii fără să cheltuiesc un leu din bani publici? E o chestiune de propagandă. Bănuiesc că m-au criticat liderii PNL care sunt și ei în vacanță în străinătate și e dreptul lor. Unde am fost eu în vacanță, e mai ieftin ca la Mamaia".

Citeşte şi: Victor Ponta, despre mandatul său: Cât a existat acest Guvern, la nimeni nu se taie, la toţi se dă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 14:04
un roman mai prost
MAINILE SA VI-LE TAIE SI DREAPTA SI STINGA CU CARE ATI FURAT,TILHARIT O TARA UN POPOR. TEHNOCRETINI DE LA CAPUL STATULUI.. DESTEAPTATE ROMANE DIN ADORMIRE IA-TI TARA INAPOI DIN CHEARELE ASUPRITORILOR.LUCRU BINE FACUT CURATATA TARA DE TERORISTI VECHI SI NOI, TRADATORI VECHI SI NOI, MAFIOTI CU RANG DE STAT,ACTIVISTI ORGANIZATILOR ,SOCIETATILOR SECRETE STRAINE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ