Victor Ponta, despre taxarea marilor averi: În 2015 nu se poate aplica

| 05 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat la Obiectiv.info că proiectul UNPR de taxare a marilor averi nu se va aplica anul viitor, menţionând că nu va fi o decizie asumată de Guvern prin Ordonanţă de Urgenţă.

"Am discutat cu ei şi le-am spus că nici această taxă nu se face în 2015', a spus Victor Ponta, vineri, la Obiectiv.info, explicând că la ora actuală nu a fost elaborat sistemul de declarare a averilor.

"Din punct de vedere tehnic, ca să poţi să pui o taxă pe o avere trebuie ca acea avere să fie declarată. Noi nu ştim acum, nu avem o legislaţie, nu avem declaraţia de impozit pe venitul global. Dacă vrem să mergem, şi părerea mea că e bine pentru un anumit nivel al averii, nu punem acum fiecare român care are şi el o Dacie sau un apartament la bloc să facă declaraţie, (...) sigur că trebuie să găsim un sistem de declarare. Dar noi nu avem sistemul. Dacă am introduce de mâine, întâi punem taxa şi apoi facem sistemul. Deci în 2015 nu se poate aplica şi oricum nu va fi o decizie luată prin OUG', a detaliat premierul.

Citeşte aici cele mai importante declaraţii ale premierului

Tag-uri: UNPR, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ