VICTOR PONTA, despre teoria că ar fi plecat în Turcia pentru a evita ancheta DNA: Este o imbecilitate

| 22 iun, 08:29

Premierul Victor Ponta a declarat că ipoteza potivit căreia a plecat să se opereze în Turcia pentru a scăpa o perioadă de presiunea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care a cerut urmărirea sa penală, este "o imbecilitate".

Totodată, Ponta a precizat că nu este autosuspendat din funcție și că nu demisionează de la șefia Guvernului.

"Ce câștigam prin plecarea în Turcia? Două săptămâni? (...) Nu sunt autosuspendat. Eu pot să plec oricând. Avem alegeri acum? Nu avem. Țipetele astea... să plece Ponta. O întrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleacă Ponta, ce facem? Păi noi nu știm ce facem, noi nu știm să guvernam, noi știm să urlam. O țară se conduce cu seriozitate, nu cu poale în cap. Nu există în acest moment o altă varianta la acest Guvern", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

"Am trei ani şi mai bine de când sunt premier şi nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat, nu am avut o răceală. Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres", a afirmat Ponta.


Primul ministru a mai spus că a mers în Turcia să se opereze având grijă să treacă lucurile importante, precum moţiunea de cenzură.

"Am avut grijă să trec de lucrurile care erau importante, de moţiunea de cenzură", a mai spus Ponta, apreciind că Gabriel Oprea "a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine".

"Domnul Oprea a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine atâtea zile câte îmi vor fi necesare să fiu aici (...) Nu se blochează nimic. Gabi Oprea are experienţa necesară, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine în formula actuală", a mai spus Victor Ponta pentru sursa citată.

"Eu vreau să vin în țară, atunci vin și la birou. Cu siguranță, mai repede de 3 săptămâni nu am să pot merge. În perioada următoare nu pot să spun că sunt rupt de realitate, dar voi fi mai mult la recuperare. Bineînțeles ca voi ține legătura cu Garbriel Oprea și cu ceilalți miniștri", a adăugat premierul.

Despre relația dintre cu președintele, Ponta a spus că: "După ziua în care Iohannis a ieşit la televizor şi a zis să plece Ponta să vină guvernul PNL, nu am mai vorbit în mod direct. Eu am avut cele mai civilizate, mai instituţionale relaţii din ziua în care a devenit preşedinte până în ziua când s-a hotărât să fie din nou preşedintele PNL. A avut o atitudine complet incorectă."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iun, 00:44
Nik
Dar nu este mai bine dottore sa citesti acest articol? Care articol spune de fapt TOTUL despre caracterul tau....http://www.jurnalistii.ro/opinii/nu-mai-pot-sa-tac-victore-are-si-nesimtirea-bunul-ei-simt/
22 iun, 20:43
Cezara
lmunca
Cea mai noua oportunitate! Pot sa-ti arat ca ai toate motivele sa incepi cu incredere colaborarea cu noi! Acum chiar poti sa castigi bani, garantat si dovedit, asa cum vei vedea si in filmul extrem de clar. Instantaneu te vei convinge ca acest video prezinta ceea ce cautai de mult timp. Totul este extraordinar de serios si, cand te hotarasti sa castigi bani, cere-mi mai multe detalii la adresa mea de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ