VICTOR PONTA, dezvăluiri din Delta Dunării. CE discuţii a avut cu miniştrii

| 28 aug, 15:39

Premierul Victor Ponta și-a convocat cabinetul în Delta Dunării, la o ședință informală. Miniștrii au discutat principalele 3 legi ale finalului de an: legea bugetului, a achizițiilor publice și a salarizării.

”Am discutat despre ce probleme mai avem. Legea achizițiilor publice, bugetul și legea salarizării. Suntem o echipă destul de sudată după 3 ani și ceva.

Vom face și o ședință comună cu noul guvern al Republicii Moldova. Aceasta se va ține la Tulcea. După ce e finalizat Codul Fiscal și e promulgat, refacem calculele pentru bugetul de stat.

La legea salarizării avem două lucruri: principiile, să fie ordine, că acum e un haos. Al doilea, în cât timp putem să ajungem la salariile pe care le-am zis, că nu se va face de la anul, ci în 3-4 ani. Noi, actualul guvern, nu am tăiat niciun leu de la nimeni. Noi am vrut cota de 20% la TVA.”, a declarat, la Tulcea, Victor Ponta.

Citeste si: Victor Ponta şi mai mulţi miniştri, în Delta Dunării FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ