Victor Ponta, după anunţul lui Kovesi: "Este cea mai bună veste pentru mine"

| 08 sep, 14:06

Victor Ponta a declarat, marţi, după ce şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat că ancheta în dosarul său este aproape finalizată, că această veste îl bucură pentru că îşi doreşte cât mai repede o soluţie

Citeşte şi: Anunţ crucial făcut de Kovesi: Ancheta în dosarul premierului Victor Ponta, aproape finalizată

Laura Codruţa Kovesi a declarat, marţi, că ancheta în dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal este aproape de finalizare.

"Este cea mai bună veste pentru mine. D-aia m-am dus, am dat declaraţii, am facut expertiza, am cerut special disjungerea tocmai ca să decidă mai repede cu mine, dacă mă scoate de sub urmărire penală, dacă mă trimite în judecată. Important este că îmi doresc cât mai repede să finalizez acest lucru, tot stau cu ăia 51 mii de lei pe care de fapt i-am plătit, tot aud cu penalul...

Chiar mă bucur de ceea ce a zis procurorul şef. Şi nu îmi doresc decât cât mai repede să am o soluţie. Am cerut disjungerea ca să nu se întârzie cazul meu care este cu 51 de mii de lei care, ca la Radio Erevan, i-am plătit de fapt, nu i-am luat, de un dosar mare, complicat despre care nu ştiu nimic. Cu cât se termina mai repede cu atât mai bine din punctul meu de vedere. Anunţul de azi e un anunţ foarte bun pentru ceea ce îmi doresc", a reacţionat Victor Ponta, potrivit Romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ